Relațiile moderne și iubirea în secolul XXI

Relațiile moderne sunt pe atât de complicate, pe cât sunt de evoluate și actuale. Bunicii și părinții noștri se mulțumeau cu o viață de cuplu „aproape” satisfăcătoare. În timp ce noi, cuplurile secolului XXI, vrem ca partenerul să fie cea mai bună alegere în materie de soț/soție, cel mai bun părinte din lume, cel mai activ angajat și cel mai sensibil și puternic om din jurul nostru.

Tot noi, generația internetului de mare viteză, vrem ca în cuplu să trăim atât siguranță și intimitate, cât și noutate și aventură. Suntem însetați atât de iubire, cât și de dorință. Ne simțim îndreptățiți și ne dorim ca omul de lângă noi să ne transforme în centrul universului său, dar tot noi ne simțim sufocați și plictisiți dacă celălalt nu găsește măsura corectă a dansului apropiere-distanțare.

Pentru o mai bună orientare în sfera relațiilor moderne, vă invităm să urmăriți #LoveIsFun cu Gáspár György și Bogdan Nicolai, care în fiecare seară de miercuri întorc iubirea pe toate părțile ei, într-o emisiune LIVE pe facebook A list Magazine by Andreea Esca.

Love is Fun, cu Dr. Gaspar si Bogdan. Whatsapp: 0744.70.69.69


Posted by A List Magazine on Wednesday, June 7, 2017

Distribuie acum

György Gáspár

Psiholog clinician, psihoterapeut de familie și cuplu, membru al Colegiului Psihologilor din România, formator la diferite programe de formare complementară, președinte și membru fondator al Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie.

Mai multe articole de György Gáspár

Explorează

NE-AR PLĂCEA SĂ AFLĂM OPINIA TA