Despre Puterea Relațiilor

#PutereaRelațiilor este comunitatea oamenilor care consideră curajul, compasiunea și conectarea umană drept cele mai valoroase resurse ale zilelor noastre.

În contextul în care perfecționismul este, în zilele noastre, foarte apreciat și orice formă de vulnerabilitate este pedepsită, criticată, judecată sau respinsă, este extrem de dificil pentru orice persoană să rămână echilibrată. Mai mult, orice semn de frică, ezitare, greșeală sau neputință este aspru sancționată de cei din jur.

Este primul proiect național rezultat în urma colaborării dintre Otilia Mantelers și Gáspár György, susținuți de echipa compusă din Simona Filip Ghenea, Paul Părăuan și Petruța Tașcă.

Credem cu tărie în faptul că – asumarea poveștii noastre de viață și prețuirea de sine de-a lungul acestui proces reprezintă lucrul cel mai curajos pe care-l putem face vreodată.

#PutereaRelațiilor se bazează pe conceptele și descoperirile științifice realizate de cercetătoarea americană dr. Brené Brown. Descoperă alături de noi cea mai bogată resursă a zilelor noastre.

Evenimente