COMUNITATEA NOASTRĂ  DE TOP

Credem foarte mult în puterea relațiilor interumane și ne-am propus să producem #(R)EvoluțiaRelaționalăÎnRomânia, de aceea în fiecare an aducem în România cele mai apreciate voci din domeniul psihologiei, parentajului și a psihoterapiei relaționale. Dr. Dan Siegel, dr. Frank Dattilio, dr. Monica McGoldrick, dr. Harville Hendrix, dr. Helen LaKelly Hunt, Esther Perel, se numără printre invitații noștri de până acum.

De asemenea experții noștri naționali călătoresc țara în lung și lat pentru a facilita accesul cât mai multor familii la tot ceea ce înseamnă sănătate relațională și starea colectivă de bine. Dacă ești interesat să organizezi un eveniment în comunitatea din care faci parte te invităm să ne scrii la contact@paginadepsihologie.ro și experții noștri vor face tot posibilul pentru a ajunge și în orașul tău.

Dorești să devii membru al Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie? Descarcă formularul de aplicare, completează-l cu datele personale și trimite-l pe adresa menționată în formular, alături de celelalte documente solicitate.