Despre Gáspár György – expert național și formator de opinie în sănătate relațională

• Psiholog clinician și psihoterapeut relațional acreditat de Colegiul Psihologilor din România

• Președinte și membru fondator al Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie, coordonator al programului de formare în psihoterapia familiei

• Autor al cărții Copilul invizibil – prima carte de parenting altfel publicată în România și al cărții Revoluția iubirii o altfel de poveste despre atașament și relații

• A scris prefața la ediția în limba română pentru: Mindfulness pentru părinți, de Myla și John Kabat-Zinn; Curajul de a fi vulnerabil, de Brené Brown

• Coordonator științific în cadrul Editurii “Pagina de Psihologie

• Managing partner la PaginaDePsihologie.ro

• Co-organizator al unor conferințe naționale cu speakeri de talie internațională: Dr. Daniel Siegel, dr. Harville Hendrix, dr. Helen LaKelly Hunt, dr. Esther Perel, dr. Frank Dattilio, dr. Monica McGoldrick

• Colaborări naționale: Salvați Copiii România, Liga Română de Sănătate Mintală, UNATC, Ministerul Sănătății – Centrul Național de Sănătate Mintală

• Contributor - republica.ro și al revistei Femeia.

• Colaborator „A List Magazine - By Andreea Esca”, unde este gazda emisiunii #LoveIsFun alături de Bogdan Nicolai.

Discursurile lui  Gáspár

Relațiile reprezintă cea mai importantă resursă pentru omul secolului XXI. Potrivit studiilor de specialitate cel mai important predictor al sănătății noastre fizice și psihice, al stării de bine și al nivelului de fericire pe care-l resimțim este relația. Prin urmare educația relațională ar trebui să devină prioritatea noastră numărul unu indiferent de domeniul în care activăm: cuplu, familie, sistem profesional sau comunitar.

Cele mai solicitate subiecte de discurs:

• Puterea relațiilor – introducere în teoria vulnerabilității umane; creșterea rezilienței la rușine și vinovăție; neurobiologia interpersonală – cum o putem utiliza în viața de zi cu zi; asumarea poveștii de viață.

• Prezența conștientă – introducere în mindfulness și starea de luciditate; împăcarea cu noi înșine; nevoile de dezvoltare ale copilului; mecanismul de dezvoltare și maturizare al creierului uman.

• Copilul invizibil – descoperirea rănilor noastre interioare și acceptarea propriei persoane; integrarea în viața de zi cu zi a procesului de recunoaștere – analiză – revoluție interioară; drumul de la rușine către vulnerabilitate și vindecare.

• Pe tine cine te-a purtat în suflet? - teoria atașamentului la copii; situația străină – cel mai semnificativ experiment cu privire la evaluarea atașamentului uman; mindsight și mindfulness aplicat în relația părinte-copil; rescrierea poveștii personale de viață.

• Ce spun eu și ce auzi tu? – mecanismul de funcționare al relației de cuplu; de ce ne îndrăgostim? etapele de dezvoltare al unei relații de cuplu; dinamica dansului relațional; imago și iubirea; vindecare și creștere psihologică și relațională; creierul și relația de cuplu; cum ajungem la iubirea matură?

• Inteligența emoțională a copiilor începe cu educarea emoțională a părinților - introducere în teoria emoțiilor în baza modelului propus de John Gottman, descrierea principiilor care stau la baza cultivării inteligenței emoționale în familie și exerciții de cultivare a inteligenței emoționale.

• Sufletul banilor - descrierea mecanismelor psihologice care definesc raportarea oamenilor la bani, recunoașterea și conștientizarea cele mai toxice mituri despre relația noastră cu banii, transformarea relației cu banii și cultivarea unei bunăstări financiare și relaționale.

• (Re)Umanizarea sistemului educațional prin cultivarea inteligenței relaționale - descrierea adevărurilor științifice despre impactul relațiilor asupra ființei umane, comportamentele toxice la clasă, strategii de cultivare a inteligenței relaționale în relația educator-elev, exerciții de curaj, compasiune, conectare.

Autor  György Gáspár

Revoluția iubirii

Revoluția iubirii: o altfel de poveste despre atașament și relații – este al doilea volum al psihologului și psihoterapeutului Gáspár György.

Cartea se vrea a fi un text științific dar este mai degrabă un roman integrat în psihoterapie, clădit atât pe studii științifice, cât și pe povești de cuplu care seamănă cu realitatea vieții într-un mod izbitor. Gáspár, este un optimist și un umanist incurabil, el crede că puterea de a face schimbări se găsește în fiecare dintre noi, și tot ce ne mai rămâne de făcut este să ne permitem darul iubirii. Iar dacă ești pregătit, deschide și tu coperțile uneia dintre cele mai captivante cărți ale momentului.

Comandă cartea.

Curs online de parenting - Copilul Invizibil

Copiii sunt educați prin ceea ce este adultul, și nu prin ceea ce spune. — Carl Jung

A doua șansă de a fi un părinte încrezător, investit și împlinit - abordarea parentingului ca o deschidere extraordinară spre a ne înțelege mai bine propria viață.

Înscrie-te la curs.

Copilul Invizibil

Copilul invizibil îi invită pe părinţi să descopere metodele esenţiale prin care îşi pot ajuta copiii să crească frumos — punând accent pe înţelegerea de sine a părinţilor. Unul dintre cei mai relevanţi predictori ai dezvoltării unui copil provine din maniera în care părintele său caută, având mintea deschisă, conexiunea emoţională cu propriul său copil interior.

Această carte se bazează pe ştiinţă şi e plină de sfaturi practice, menite să-i ajute atât pe copii, cât şi pe părinţi, să evolueze.“ – Dr. Daniel J. Siegel, profesor de psihiatrie la Şcoala de Medicină UCLA, cercetător în domeniul interacţiunilor familiale şi al ataşamentului.

Comandă cartea.

Evenimente recente cu Gáspár

Vezi aici toate evenimentele.

TESTIMONIALE

Verifică disponibilitatea lui Gáspár

NUMELE TĂU*

EMAIL*

SUBIECT

MESAJUL TĂU*

VĂ MULȚUMIM CĂ NE ADRESAȚI ÎNTREBĂRI.

Cu ce te putem ajuta?

Pentru întrebări referitoare la cursuri, conținut sau probleme cu site-ul, vă rugăm să începeți o conversație cu echipa transmițând un email la contact@paginadepsihologie.ro. Vă rugăm să rețineți că ne străduim să răspundem la solicitările dvs. în termen de 48 de ore în zilele lucrătoare. Toate conversațiile sunt preluate în ordinea în care acestea sunt primite și editarea sau actualizarea lor nu va reseta timpul de așteptare.

Pentru toate celelalte întrebări, vă rugăm să citiți următoarele informații pentru a vă ajuta să vă conectați cu cea mai bună persoană care să răspundă la întrebarea dumneavoastră.

În cazul în care sunteți interesat în programarea unui eveniment vă rugăm sa completați și să ne transmiteți formularul alăturat. Acesta va fi preluat de echipa noastră de management.

Interviuri | Mass-media. Pentru cereri de mass-media, vă rugăm să contactați paul@paginadepsihologie.ro.

Întrebări generale. Una dintre părțile preferate ale muncii mele este conectarea cu oamenii și construirea acestei comunități uimitoare. Partea cel mai puțin preferată este faptul că nu voi putea răspunde la toate e-mailurile voastre. Citim fiecare e-mail și suntem recunoscători  că ați făcut primul pas pentru conectare.