Bine ai venit pe  Pagina de Psihologie

Acesta este site-ul oficial al Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie și al Editurii Povești de Păpădie.

Articole

În paginile noastre virtuale vei găsi cea mai bogată sursă de articole cu referire la importanța relațiilor interpersonale. Printre autorii site-ului se numără câțiva dintre cei mai apreciați experți naționali în domeniu, cât și o echipa de psihoterapeuți cu renume internațional.

Evenimente

De asemenea, vei găsi cele mai proaspete informații despre tot ceea ce înseamnă evenimente de parenting și sănătate relațională și cele mai în vogă conferințe și evenimente susținute de cei mai îndrăgiți oameni ai momentului.

Shop

Pentru că ne pasă cu adevărat de cititorii noștri la categoria shop găsești cele mai citite și apreciate cărți din sfera psihologiei și psihoterapiei relaționale. Sunt cărți pe care le recomandăm cu mare încredere și care au ajutat deja mii de persoane interesate de tot ceea ce înseamnă inteligență relațională. Dacă ai puțin timp pentru citit și ești interesat de parenting, te invităm să parcurgi recomandările noastre în materie de audio-book-uri.

A.M.P.P.

Misiunea noastră în cadrul Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie (AMPP) este să oferim cele mai complexe programe de formare și consultanță de specialitate pentru diferite entități din domeniu și pentru clinicienii practicieni care solicită supervizarea noastră. Scopul nostru este sa creștem eficacitatea tratamentului psihologic aplicat problemelor de sănătate mintală specifice copiilor, adolescenților și adulților.

ECHIPA

Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie are o echipă de formatori și practicieni cu o vastă experiență atât în aplicațiile practice ale psihologiei cât și în transmiterea de informații și cunoștințe validate științific. Formatorii AMPP sunt colaboratori ai mai multor entități de specialitate și facultăți din domeniul psihologiei și psihoterapiei.

CONFERINȚE

Credem foarte mult în puterea relațiilor interumane și ne-am propus să producem (R)Evoluția Relațională În România, de aceea în fiecare an aducem în România cele mai apreciate voci din domeniul psihologiei, parentajului și a psihoterapiei relaționale. Dr. Dan Siegel, dr. Frank Dattilio, dr. Monica McGoldrick, dr. Harville Hendrix, dr. Helen LaKelly Hunt, Esther Perel, se numără printre invitații noștri de până acum.

Echipa noastră

Oana Calnegru

Oana Calnegru

  • Psihoterapeut și coordonator programe în cadrul AMPP

PARTENERI

Ce spun ceilalți despre noi

Mulțumim partenerilor, colaboratorilor și cursanților noștri.