Detalii eveniment
Înscriere

Webinar live cu Sue Johnson

Dragi prieteni ai EFT,

Petreceți o oră și jumătate cu Dr. Sue Johnson, renumita fondatoare a Terapiei de cuplu centrată pe emoții.
 
Alaturați-vă pentru o întâlnire specială a comunității românești de EFT cu un seminar web exclusiv, în care Sue va discuta cu Simona Herb și va împărtăși gândurile ei despre EFT și teoria atașamentului, dar mai ales despre cum să folosim EFT cu acele cupluri reactive.

Va fi de asemenea timp pentru a răspunde unor întrebări legate de EFT.

Webinar live cu Sue Johnson

Dr. Sue JOHNSON este creatorul principal al Terapiei de cuplu centrată pe emoții (EFT), abordare care și-a demonstrat eficacitatea prin cercetări clinice consistente, de peste 25 de ani. Originară din Canada, Dr. Johnson a obținut diploma de doctorat în consiliere psihologică  la Universitatea British Columbia în 1984. Ea este: Profesor Emerit în psihologie clinică la Universitatea Ottawa, Distins profesor cercetător al Programului de Terapie Maritală & Familială din San Diego, Directorul Centrului Internațional de Excelență în Terapie centrată pe emoții, Directorul Institutului de Cuplu și Familie Ottawa.

Simona Herb este doctor în psihologie, coordonator EFT (Terapia Centrată pe Emoții) în România, psihoterapeut în terapia de cuplu centrată pe emoții, psihoterapeut de familie și cuplu, formator în cadrul Institutului Areopagus, fondator Psiris, Centru de psihoterapie și Evoluție Personală.

Știm, în teorie, ce înseamnă un parteneriat sigur, satisfăcător și cum să ajutăm cuplurile să ajungă acolo. Dar în practică, drumul terapeutic către o conectare ce durează și se simte, este rareori lin. În faza reactivă, cuplurile ne provoacă și au nevoie ca noi să alinăm suferința ajutându-i cu grijă și compasiune să oprească ”dușmanul comun”, circularitatea.

Vă invităm așadar să participați alături de alți colegi. Nu este obligatorie formarea EFT anterioară. Astfel de întâlniri ale comunităților EFT sunt gratuite și deschise tuturor prietenilor EFT. Tot ceea ce ai nevoie este să fii interesat să înveți modelul EFT și ce oportunitate mai bună decât să înveți direct de la fondator.

Preț:

• gratuit pentru comunitatea EFT România;

• 30 lei pentru participanții care nu fac parte din comunitatea EFT*

*membrii Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie (AMPP) beneficiază de 10% reducere din taxa de participare.

Locația evenimentului

Distribuie

Lasă un comentariu