Detalii eveniment
Detalii

Tabără de vară – Transcenderea Nivelelor de Conștiință cu Terapia E.M.D.R.

Pentru a putea deveni ceea ce îți dorești,  trebuie să renunți la ceea ce ești.

Pentru a da Lumina, trebuie să Fii Lumina.

În munca noastră cu sufletul omului, principala responsabilitate este de a avea grijă de propria creștere emoțională, mentală și spirituală. Precum un „preot fără har” poate devini un simplu funcționar bisericesc, un terapeut cu spiritul căzut devine ușor o “aramă sunătoare şi chimval răsunător”.

Transcenderea Nivelelor de Conștiință cu Terapia E.M.D.R.

Studiile relevă acum cu claritate că în timp ce inteligența cognitivă contribuie doar 20% din succesul în viață, și inteligența emoțională 80%, inteligența spirituală, integrând fizicul, emoționalul și mentalul, este ceea ce contribuie 100% la fericirea și împlinirea în viață.

Trecând dincolo de dogmatica unui sistem religios, creșterea spirituală, sau a conștiinței a devenit astăzi o știință. Iar sora ei cea mai apropiată este psihoterapia.

Unul dintre revoluționarii științei spiritualității este psihiatrului american David R. Hawkins. „Anatomia Conștiinței” este un profil al condiției umane la nivel emoțional, mental și spiritual, conferind o fundație solidă pentru vindecarea și creșterea fizică, emoțională, mentală și spirituală.

În timp ce lucrările doctorului Hawkins au revoluționat lumea abstractă a gândirii, aplicațiile la nivelul practic, în viața de zi cu zi, a omului obișnuit, înfometat de lumină, sunt încă pe calea desăvârșirii.

La baza suferințelor și blocajelor noastre emoționale și spirituale sunt programele mentale formate din experiențele negative anterioare care nu au avut șansa să fie complet vindecate. Aceste experiențe continuăm să le purtăm cu noi, ca o povară grea, uneori întreaga viață. Trăim asftel în trecut și privim prezentul prin ceea ce nu mai există de fapt.

În același timp, una din cele mai revoluționare metode de psihoterapie, E.M.D.R. (Metoda de Desensibilizare și Reprocesare prin Mișcări Oculare) are puterea, așa cum spune originatorul ei, Dr. Francine Shapiro, de a ne elibera de propriul trecut și a ne asuma viața în propriile mâini.

Tabăra terapeutică „Transcenderea Nivelelor de Conștiință cu  Terapia E.M.D.R.” își are ca scop crearea unui pod de trecere între ceea ce suntem și ceea ce putem deveni.

Sophia Barna M.Ed., M.S.W., R.S.W este psihoterapeut clinician în Toronto, Canada. Iniţial psiholog în România, licențiată a Universitatii București, Sophia şi-a petrecut ultimii 20 ani în Canada unde şi-a continuat studiile cu doua Masterate la University of Toronto.

Sophia este clinician în domeniul sănătății mentale, la “Humber Institute of Technology and Advanced Learning” în Toronto, cât și psihoterapeut în practica privată, la „Crossing Your Bridges”. Sophia este trainer național și internațional în domeniul psihoterapiei și a optimizării performanțelor. În ultimii ani a prezentat la conferințe și programe de formare în Canada, România, Ecuador, Turcia, Israel.

Specializarea clinică a Sophiei este în tratamentul traumei și a optimizării performanțelor. Cum ar spune Sophia, în munca ei îi ajută pe ceilalți „să fie fericiți și să aducă la lumină ceea ce e mai bun”. Sophia este autorul Terapiei Optimizării Academice (AET), și a protocolului de aplicare a terapiei E.M.D.R. în îmbunătățirea perfomanțelor și creștere spirituală.

Sophia este terapeut E.M.D.R. acreditat de Asociația Internațională E.M.D.R. în Statele Unite ale Americii (EMDRIA) şi Consultant EMDR Acreditat de EMDRIA.

Sophia este membră în „Hawkins Toronto Study Group” și practicantă a acestui sistem de evoluție spirituală.

Locația evenimentului

Distribuie

Lasă un comentariu