Detalii eveniment
  • Data 2017/07/19  -  09:00 - 15:30
  • Locația Hotel Caro, Strada Barbu Văcărescu 164, București
  • email office@evensys.ro
Înscriere

Social Media For Parents 2017

Ne bucurăm să îți aducem la cunoștință cel mai important eveniment dedicat bloggerilor de parenting din România. În fiecare an, conferința reunește părinții activi în mediul online și specialiști în comunicare și digital pentru a dezbate tendințele în parenting, idei de promovare și noutăți din social media. Te invităm să pătrunzi într-o lume în care accentul este pus pe networking, inspirație și tendințe!

Sesiunile de conferință oferă idei și abordări noi în blogging pentru părinții activi în online și abordează teme precum ultimele tendințe și instrumente din social media, provocările actuale și modalitățile în care poate fi îmbunătățită relația cu comunitatea.

Participanții au ocazia de a afla de la specialiști care sunt cele mai bune practici, exemplificate prin studii de caz relevante. De asemenea, evenimentul își propune să dezbată și relația dintre persoanele active online și branduri, și modalitățile în care pot fi obținute colaborări de durată.

Evenimentul reunește anual comunitatea bloggerilor de parenting, dar și specialiști în comunicare și oferă cadrul perfect pentru networking și pentru a descoperi secretele celor din industrie și pentru a crea conexiuni valoroase.

social-media-for-parents-2017

Printre vorbitorii aceste ediții se află: Adrian Asoltani, Ana Nicolescu, Florina Badea, Gáspár György, Laura Frunză, Oana Moraru, Sorin Cadar, Urania Cremene.

Vă așteptăm la Hotel Caro, un loc deosebit aflat într-o zonă liniștită din nordul Bucureștiului! Hotelul oferă condițiile ideale pentru desfășurarea conferințelor, dar și o gradină relaxantă pentru pauzele de networking.

Agenda evenimentului:

08:00 – 09:00 – Înregistrare participanți
09:00 – 11:00 – PARENTING TRENDS
11:00 – 11:30 – Pauză de cafea
11:30 – 13:00 – KIDS, PARENTS & TECHNOLOGY
13:00 – 14:00 – Pauză de prânz
14:00 – 15:30 – BLOG TALK

Locația evenimentului

Distribuie

Lasă un comentariu