Detalii eveniment
  • Data 2016/05/28  -  toată ziua
  • Locația Centrul Creștin Aletheia, Bd. Iosif Bulbuca, nr. 15, Timișoara
  • email inscrieri@dianoia-tm.ro
Înscriere

Școala de vară… timpurie de la Timișoara, 2016

Noi abordări și provocări în terapia sistemică de familie
Dialog pe pod – Întâlnirea cu celălalt.
Școală de vară internațională în psihoterapie
Ediția a III-a

Școala-de-vară…-timpurie-de-la-Timișoara-2016Evenimentul își propune să faciliteze dialogul interprofesional între psihoterapie, pe de o parte, și sisteme și paradigme, pe de altă parte. Tehnici ca dialogul reflexiv, interviul motivațional, studiile de caz vor însoți prezentările teoretice.

Scopul Școlii de vară este acela de a crea un mediu de dezbatere și reflecții, concretizate ulterior în intervenții creative ale profesioniștilor din varii domenii la problematica societății contemporane.

Workshop-uri:

1.De-contracting the contract with depression
2.Refraiming and paradox working with children

Manifestarea a fost creditată de către Colegiul Psihologilor din România cu 30 de credite.

Deadline pt înscriere: 1 aprilie 2016.

Taxa de participare: 400 RON (până la 1 aprilie), 600 RON (după 2 aprilie). Taxa de participare include mapa, diplomele, pauzele de cafea, prânzurile la pachet. Membrii AMPP beneficiază de 10% reducere din prețul biletului.

În cazul în care doriți factură, vă rog să ne contactați înainte de a efectua plata, pentru a vă emite factura. După efectuarea plății nu mai putem emite o altă factură.

Taxa se poate achita în contul:
Asoc. DIANOIA
CF 24418079
Str. Vadul Crișului Nr. 47 Timișoara
RO 52 RZBR0000060011065702
Raiffeisen Bank

Data: 18 – 21 mai 2016

Lector invitat:  Dr. Noga Nabarro-RubinsteinSHINUI, The Israeli Institute for Systemic Studies, Family and Personal Change.

Parteneriate: Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu”, Muzeul Banatului Timişoara, Asociația Timișoara Culturală Europeană, Universitatea de Vest, Timișoara, Centrul Europe Direct, Timișoara, Centrul de Studii Penitenciare, Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie.

Tipul sesiunilor: prelegeri, workshop-uri, dialog interprofesional.

Deoarece dorim să fructificăm la maxim contribuţia invitaţilor de primă linie în domeniu şi a asigura profunzimea şi calitatea necesară dezbaterilor, locurile sunt limitate.

Pentru înscriere vă rugăm să trimiteți dovada achitării taxei și formularul de înscriere completat la adresa inscrieri@dianoia-tm.ro.

Vă așteptăm!

Locația evenimentului

Distribuie

Lasă un comentariu