Detalii eveniment
  • Data 2017/02/11  -  17:30 - 20:00
  • Locația România
Înscriere

Safe Conversations 360

SCHIMBĂ-ŢI DINAMICA RELAȚIEI! SCHIMBĂ-ŢI VIAŢA!

Sâmbătă, 11 februarie 2017, la 17:30, ia un loc alături de cineva special din viaţa ta și urmăriți împreuna workshopul SAFE CONVERSATIONS 360, prin live stream, din confortul propriei case, pe televizor, computer sau tabletă.

Puteţi privi doar o oră sau întregul atelier. Veți învăța cum să comunicaţi cu adevărat cu partenerul dumneavoastră şi cum să atingeţi o conexiune pe care nu v-ați imaginat-o vreodată.

VEŢI AFLA CUM SĂ COMUNICAŢI MAI BINE

Acest workshop gratuit, are costul obișnuit de 2800 $ pentru cuplu, şi este primul şi singurul atelier dedicat relației, la nivel mondial, care are drept obiectiv de a face pe toată lumea să se simtă mai apreciată, în siguranță și conectată. Imaginați-vă… într-o zi, la un moment dat, mii de oameni din întreaga lume vor avea o singură conversație: „A Safe Conversation”.

Înregistrează-te acum și poţi fi unul dintre ei.

APROPIE-TE DE PARTENERULUI TĂU

Fă primul pas acum. Înscrieți-vă astăzi pentru acest workshop relațional GRATUIT și învăţaţi cum să creaţi legături mai bune cu oamenii din viața dumneavoastră. Atunci când te vei înscrie, vă vom trimite instrucțiunile și un Ghid de participare interactiv pentru a vă sprijini fiecare pas pe drumul împreună.

Pas cu pas. Conversație cu conversație. Câte o relație importantă pe rând, „Safe Conversations 360” va transforma calitatea vieții pentru cupluri, familii, săli de clasă și comunități.

Workshop-ul va fi disponibil în limba engleză. Înregistrează-te astăzi și descoperă de ce.

Locația evenimentului

Distribuie

Lasă un comentariu