Detalii eveniment
Participă gratuit

Ridică-te puternic cu Otilia și Gáspár!

Atunci când ne asumăm poveștile, noi le putem rescrie finalul! Asta am învățat de la Otilia și Gaspar în conferințele Puterea relațiilor: călătoria de la vină spre vulnerabilitate și vindecare!

În cadrul lansării de carte informală la care te-așteptăm cu mult drag, vom povesti despre #puterearelațiilor! Vino cu propriile întrebări, destăinuiri și vulnearbilități, pentru că vom dedica evenimentului o parte generoasă pentru Q & A, pentru ca voi să plecați acasă cu răspunsul dedicat poveștii voastre de viață!

Toți trecem prin situații dificile – pierderea slujbei, încheierea unei relații, probleme de comunicare cu copiii – însă, indiferent de circumstanțe, procesul ridicării din propria cenușă mai puternici ca oricând este întotdeauna același: noi trebuie să ne recunoaștem emoțiile și să fim mai curajoși, să ne analizăm poveștile până ce descoperim adevărul! Poate că vom reuși să parcurgem zi de zi acest proces vindecător, astfel încât el să se transforme într-o practică și să ajungă să genereze o revoluție în viața noastră!

Autoarea volumului Ridică-te puternic (apărut la Editura Adevăr Divin), dr. Brené Brown, a declanșat o revoluție la nivel global despre vulnerabilitate, curaj, rușine și prețuirea de sine. Munca ei în cercetarea legăturilor sociale a arătat că VULNERABILITATEA (definită ca dorința de a te exprima liber și de a te lăsa văzut) este singura cale care ne poate duce la o iubire și mai mare, la apartenență, creativitate și bucurie.

O viață trăită cu curaj, ne transmite cu realism Brené Brown, nu este deloc ușoară, dar cu siguranță este posibilă!

Intrarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile (pot participa doar 100 de persoane). De aceea, pentru înscriere, este necesar să trimiteți un mail la contact@paginadepsihologie.ro.

Ne vedem curând, la un ceai aromat (sau cafea dichisită)!

Echipa „gigea”.


Update foto eveniment (mulțumim Cosmin Tuduran)

Locația evenimentului

Speakeri

György Gáspár

  • Autor,formator,instructor

Psiholog clinician, psihoterapeut de familie și cuplu, membru al Colegiului Psihologilor din Rom...

Otilia Mantelers

  • Autor

Otilia Mantelers - Parenting by Connection Instructor, trainer de Playful Parenting, psiholog în...

Distribuie

NE-AR PLĂCEA SĂ AFLĂM OPINIA TA