Detalii eveniment
  • Data 2015/10/10  -  10:00 - 14:00
  • Locația Movieplex Plaza România, bd. Timișoara, nr. 26, București
  • Contact 0736.643.380
  • email contact@paginadepsihologie.ro

Puterea Relațiilor cu Otilia și Gáspár

Otilia Mantelers, expert în parenting, și Gáspár György, psiholog clinician, susțin în tandem prima conferință din România despre „Puterea relațiilor. Călătoria de la vină către vulnerabilitate și vindecare”! Evenimentul, la care sunt așteptați 400 de părinți și specialiști din toată țara, are loc pe 10 octombrie 2015, în București.

Puterea Relatiilor cu Otilia & Gaspar

În contextul în care perfecționismul este, în zilele noastre, foarte apreciat și orice formă de vulnerabilitate este pedepsită, criticată, judecată sau respinsă, este extrem de dificil pentru orice persoană să rămână echilibrată. Mai mult, orice semn de frică, ezitare, greșeală sau neputință este aspru sancționată de cei din jur.

S-a ajuns astfel ca, la nivel mondial, 4 din 15 persoane adulte, să sufere de anxietate sau orice forma de depresie („Global Health Estimates 2014” – Organizația Mondială a Sănătății), în timp ce peste 760.000 de copii români, din aproximativ 3,8 milioane, au o tulburare de sănătate mintală (estimari furnizate de Organizația Salvați Copiii România). Mai multe date puteți accesa în acest infografic.

Conferința „Puterea relațiilor” va demonstra că vindecarea de vină este posibilă prin traversarea procesului de vulnerabilitate. „Filosofia noastră este aceea de a porni de la propria persoană atunci când ne este greu și a descoperi rănile care s-au activat în noi inșine. Această perspectivă este valabilă și dacă apar probleme în relația de cuplu sau relația parentală. Este timpul să îndrăznim să fim vulnerabili să ne acceptăm limitările, durerea, traumele, momentele de imaturitate și să alegem să ne cultivăm lumea interioară prin tehnicile vindecării sufletești”, spune Gáspár György, președintele Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie.

Acest proces de vindecare propus de cei doi vorbitori ai conferinței pornește de la reflectarea asupra trecutului fiecăruia dintre noi, pentru a scoate la suprafață durerile nespunse ale copilăriei. „Când suntem mici, în funcție de perspectivele care vin din partea adulților responsabili din jurul nostru, învățăm ce este acceptabil și ce este de ascuns. Ajungem astfel să avem un <sine fals>, să fim ceea ce vor ceilalți să fim, fără să îndrăznim să ne asumăm ceea ce suntem sau simțim cu adevărat. Iar pentru a depăși aceste limitări psihologice avem nevoie să le înțelegem de unde vin și cum ne-au afectat. Acesta este demersul prin care începem să ne cultivăm prețuirea autentică de sine, să vedem de unde am pornit și unde am ajuns”, completează Otilia Mantelers, Pareting by Connection Instructor, trainer de Playful Parenting, psiholog în formare și specialist în joaca terapeutică cu copiii de la 0 la 10 ani.

Conferința durează 4 ore și este structurată în două părți.

Otilia Mantelers și Gáspár György sunt curatorii conferințelor internaționale susținute în România de specialiști renumiți la nivel mondial: Harville și Hellen Hunt, dr. Daniel Siegel și Michael Thompson. Până acum, peste 2.500 de părinți români și peste 1.000 de experți au beneficiat, prin participări la conferințe și cursuri de parenting, de expertiza celor doi.

„Otilia Mantelers este considerată una dintre cele mai apreciate experte naționale în parenting și sănătate relațională. Specializată în tehnici de lucru focusate pe joc și conectare emoțională, Otilia a reușit să readucă echilibrul în multe familii din România, iar conferințele sale au devenit o sursă de inspirație pentru numeroși specialiști în educație, psihologie și psihoterapie. Soție și mamă implicată, reușește să îmbine într-o manieră excelentă echilibrul dintre viața de familie și cariera profesională, iar cei trei copii îi sunt o sursă inepuizabilă de creativitate și reinventare personală”, spune Gáspár György despre Otilia Mantelers.

Gáspár György, fondatorul și președintele Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie, este apreciat drept unul din cei mai de renume psihologi și psihoterapeuți de familie din România, care pornește noi trenduri în sănătatea relațională la noi în țară. Munca lui vindecătoare cu persoanele și familiile pe care le-a călăuzit în procesul terapeutic, studiile sale neîncetate în domeniul relațiilor interpersonale, conferințele cu specialiști internaționali pe care le-a organizat, l-au făcut să fie specialistul de referință în domeniul psihologiei în România. Gáspár este unul din cei mai ardenți promotori ai mindfulness-ului relațional, al terapiei IMAGO de familie și crede cu tărie în puterea relațiilor interumane de a vindeca ființa umană și de a crea o lume mai bună” răspunde, în oglindă, Otilia Mantelers.

Vă invităm să construim împreună sănătatea relațională în România!

Puterea Relatiilor cu Otilia & Gaspar 4
Puterea Relatiilor cu Otilia & Gaspar 6
Puterea Relatiilor cu Otilia & Gaspar 5
Puterea Relatiilor cu Otilia & Gaspar 2
Puterea Relatiilor cu Otilia & Gaspar 1
Puterea Relatiilor cu Otilia & Gaspar 3

Pentru informații suplimentare, vă rugăm contactați:
contact@paginadepsihologie.ro.

Formular Înscriere Conferința Puterea Relațiilor

JUDEȚ* (obligatoriu). Te rugăm să selectezi județul în care locuiești.
Modalitate de plată - Transfer bancar
Beneficiar: Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie
Cont: RO31BTRL03101205S05930XX
Banca Transilvania S.A.
Prețul conferinței este de 150 lei de persoană.


Update foto eveniment (fotocredit Cosmin Tuduran).


Update foto eveniment (fotocredit Alexandra Dincă – Fotografii de Familie)

Puterea Relațiilor cu Otilia și Gáspár poză 57
Puterea Relațiilor cu Otilia și Gáspár poză 55
Puterea Relațiilor cu Otilia și Gáspár poză 53
Puterea Relațiilor cu Otilia și Gáspár poză 56
Puterea Relațiilor cu Otilia și Gáspár poză 54
Puterea Relațiilor cu Otilia și Gáspár poză 58
Puterea Relațiilor cu Otilia și Gáspár poză 60
Puterea Relațiilor cu Otilia și Gáspár poză 62
Puterea Relațiilor cu Otilia și Gáspár poză 64
Puterea Relațiilor cu Otilia și Gáspár poză 66
Puterea Relațiilor cu Otilia și Gáspár poză 67
Puterea Relațiilor cu Otilia și Gáspár poză 59
Puterea Relațiilor cu Otilia și Gáspár poză 63
Puterea Relațiilor cu Otilia și Gáspár poză 65
Puterea Relațiilor cu Otilia și Gáspár poză 61

Partener Principal


Parteneri

Parteneri media

Locația evenimentului

Speakeri

György Gáspár

  • Online,autor,formator,instructor

Psiholog clinician, psihoterapeut de familie și cuplu, membru al Colegiului Psihologilor din Rom...

Otilia Mantelers

  • Contributor

Otilia Mantelers - Parenting by Connection Instructor, trainer de Playful Parenting, psiholog în...

Distribuie

Lasă un comentariu