Detalii eveniment
 • Data 2016/03/12  -  10:00 - 14:00
 • Locația Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu", str. Păcurari, nr. 4, Iași
 • Contact 0736643380
 • email contact@paginadepsihologie.ro

Putem avea o viață împlinită gestionând vina, vulnerabilitatea și rușinea! „Puterea relațiilor” vine în Iași.

Puterea relațiilor. Călătoria de la vină către vulnerabilitate și vindecare„, conferința care schimbă perspectiva românilor asupra a ceea ce înseamnă o viață împlintă și cu sens, susținută de îndrăgiții experți în sănătate relațională Otilia Mantelers și Gáspár György, ajunge la Iași pe 12 martie 2016.

Evenimentul are loc în sala de spectacole a Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu” din Iași. Majoritatea conceptelor prezentate în conferința #PutereaRelațiilor – „rușine”, „vină”, „curaj”, „viață împlinită”, „vindecare” – vin din teoria asupra importanței vulnerabilității dezvoltată de dr. Brené Brown, cercetătoarea care a declanșat la nivel mondial o explozie de discuții despre rușine și prețiurea de sine. Cei doi experți români vor explica publicului ieșean, cu multe exemple personale de viață, mecanismul necesar schimbărilor de sine, într-un limbaj simplu și accesibil. Participanții la această conferință vor afla, de asemenea, care sunt instrumentele de vindecare.

Știm că viața nu poate fi trăită în perfecțiune și cu armuri totale de protecție împotriva vulnerabilității, deoarece acestea nu sunt parte a experienței umane, însă credem că durerea și suferința sunt mai ușor de dus dacă avem alături câteva persoane care să ne asculte, să ne vadă și să ne aprecieze pentru ceea ce suntem în imperfecțiunea noastră”, spune Otilia Mantelers, Parenting by Connection Instructor, trainer de Playful Parenting și specialist în joaca terapeutică cu copiii de la 0 la 10 ani.

A-ți permite să fii vulnerabil, să îndrăznești a spune nu după ce toată viața ai spus da, să crezi și să simți că ești suficient într-o lume în care nimic nu este suficient de bun sau de interesant, să îți iei inima în dinți și să vorbești despre părțile întunecate ale sufletului tău – necesită o schimbare de perspectivă și o nouă viziune la nivel personal și relațional”, adaugă Gáspár György, psiholog clinician, președintele Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie.

Conferința, accesată până acum de peste 600 de participanți din București și Cluj, durează 4 ore și este structurată în două părți, cei doi vorbitori interacționând cu participanții pe parcursul întregului eveniment. Imagini de la evenimentul din București pot fi văzute aici, iar pentru evenimentul din Cluj, aici.

Organizatorii evenimentului de la Iași sunt Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie, Otilia Mantelers, Pagina de Psihologie, cu sprijinul ParentIS și Atelierul Părinților.

Informații de background:

Otilia Mantelers și Gáspár György sunt curatorii conferințelor internaționale susținute în România de specialiști renumiți la nivel mondial: Harville Hendrix și Helen LaKelly Hunt, dr. Daniel Siegel și Michael Thompson. Până acum, peste 2.500 de părinți români și peste 1.000 de experți au beneficiat, prin participări la conferințe și cursuri de parenting, de expertiza celor doi.

Otilia Mantelers este considerată una dintre cele mai apreciate experte în parenting și sănătate relațională. Specializată în tehnici de lucru focusate pe joc și conectare emoțională, Otilia a reșit să readucă echilibrul în multe familii din România, iar conferințele sale au devenit o sursă de inspirație pentru numeroși specialiști în educație, psihologie și psihoterapie. Soție și mamă implicată, reușește să îmbine într-o manieră excelentă echilibrul dintre viața de familie și cariera profesională, iar cei trei copii îi sunt o sursă inepuizabilă de creativitate și reinventare personală„, spune Gáspár György despre Otilia Mantelers.

Gáspár György, fondatorul și președintele Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie, este apreciat drept unul din cei mai de renume psihologi și psihoterapeuți de familie din România, care pornește noi trenduri în sănătatea relațională la noi în țară. Munca lui vindecătoare cu persoanele și familiile pe care le-a călăuzit în procesul terapeutic, studiile sale neîncetate în domeniul relațiilor interpersonale, conferințele cu specialiști internaționali pe care le-a organizat, l-au făcut să fie specialistul de referință în domeniul psihologiei în România. Gáspár este unul din cei mai ardenți promotori ai mindfulness-ului relațional, al terapiei IMAGO de familie și crede cu tărie în puterea relațiilor interumane de a vindeca ființa umană și de a crea o lume mai bună„, răspunde, în oglindă, Otilia Mantelers.

Vă invităm să construim împreună sănătatea relațională în România!

Pentru informații suplimentare, vă rugăm contactați:
contact@paginadepsihologie.ro; tel: 0736643380

Formular Înscriere Conferința Puterea Relațiilor

NUMĂR BILETE* (obligatoriu). Te rugăm să selectezi numărul de bilete pe care dorești să le achiziționezi.

Modalitate de plată - Transfer bancar
Beneficiar: Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie
Cont: RO31BTRL03101205S05930XX
Banca Transilvania S.A.
Prețul conferinței este de 150 lei de persoană.

** Înscrierea va fi validată în momentul în care se va înregistra plata în contul bancar menționat mai sus.

Update foto eveniment ©Radu Afloarei

Sponsori

 •  
 • Parteneri principali

  •  
  • Parteneri

   • Locația evenimentului

    Speakeri

    György Gáspár

    • Autor,formator,instructor

    Psiholog clinician, psihoterapeut de familie și cuplu, membru al Colegiului Psihologilor din Rom...

    Otilia Mantelers

    • Autor

    Otilia Mantelers - Parenting by Connection Instructor, trainer de Playful Parenting, psiholog în...

    Distribuie

    NE-AR PLĂCEA SĂ AFLĂM OPINIA TA