Detalii eveniment
Detalii

Program Experiențial de Terapia EMDR Aplicată

Ți s-a întâmplat vreodată să primești replica, “Tu ar trebui să știi și să poți face față tuturor problemelor, pentru că ești psiholog”? Adesea însă, propria persoană este ultima pe lista de așteptare a celor care au nevoie să fie ajutați.

Program Experiențial de Terapia EMDR Aplicată

Într-o lume în care accesul la cunoaștere este nelimitat, nu mai are valoare atât ceea ce știi, ci ce faci cu ceea ce știi, și mai ales ceea ce devii tu însuți prin ceea ce știi.

În misiunea de a-i vindeca și călăuzi pe alții, adevărata putere vine în a fi trăirea vie a ceea ce îi înveți pe ceilalți. Un vindecător care nu s-a vindecat mai întâi pe sine este ca un preot fără har, o “ aramă sunătoare şi chimval răsunător”.

Metoda psihoterapiei E.M.D.R. (Medoda Desensibilizării și reprocesării prin Mișcări Oculare) este o terapie revoluționară care a schimbat viața a milioane de oameni în peste 70 de țări, rezolvând în câteva luni ceea ce alte abordări încearcă să rezolve în ani de zile. Este o terapie care îți dă puterea de a primi fiecare pacient cu toată încrederea că îl poți ajuta.

Cea mai bună metodă de a te convinge de eficiența unei abordări este de a vedea cum funcționează pe noi înșine. Odată ce i-am simțit puterea în propria vindecare, ne conferă puterea în a-i vindeca pe ceilalți.

Programul Experiențial de Terapia E.M.D.R. Aplicată “Cura Te Ipsum” (Doctore Vindecă-te) este invitația de a învăța cum să te ajuți și să te vindeci pe tine însuți, înainte de a-i ajuta și vindeca pe ceialți; cum să devii ceea ce îți dorești ca alții să fie.

Sophia Barna M.Ed., M.S.W., R.S.W este psihoterapeut clinician în Toronto, Canada, la “Humber Institute of Technology and Advanced Learning”, cât și în practică privată. Sophia este trainer și speaker național și internațional în domeniul psihoterapiei și al optimizării performanțelor. În ultimii ani a prezentat la conferințe și programe de formare în Canada, România, Ecuador, Turcia, Israel.

Sophia este autorul rubricii “Sfatul Psihoterapeutului” al ziarului româno-canadian, “Observatorul”.

Specializarea clinică a Sophiei este în tratamentul traumei, depresiei, anxietăților şi în domeniul optimizării performanțelor. Sophia este autorul Terapiei Optimizării Academice (AET) și a protocolului de aplicare a terapiei E.M.D.R. în îmbunătățirea perfomanțelor academice.

Sophia este terapeut E.M.D.R. acreditat de Asociația Internațională E.M.D.R. în Statele Unite ale Americii (EMDRIA) şi Consultant EMDR Acreditat de EMDRIA. Ea este fondatorul organizatiei “EMDR Toronto”.

Locația evenimentului

Distribuie

Lasă un comentariu