Detalii eveniment
  • Data 2017/06/24  -  09:00 - 18:00
  • Locația Occidentului 12 Ballroom, str. Occidentului, nr. 12, București
  • email contact@paginadepsihologie.ro

Primește iubirea pe care o dorești

Bazat pe revoluționara teorie și terapie Imago, cel mai îndrăgit și uman workshop pentru cupluri din întreaga lume ajunge și în România, în iunie 2017! Mii de cupluri din peste 30 de țări au fost ajutate pentru a parcurge drumul de la conflict la conectare.

Workshop Primește iubirea pe care o dorești

Cei mai mulți dintre noi nu știm ce avem de făcut atunci când ceața roz a iubirii romantice se evaporă și ne trezim în câmpul luptei de putere, iar mintea nu face altceva decât să ne mustre pentru că am ales persoana greșită. Este copleșitor și bulversant în același timp să nu înțelegi cum ceva atât de frumos și minunat ca îndrăgostirea ajunge să se transforme în conflict, indiferență, plictiseală, nepăsare și distanțare.

Teoria imago este considerată cea mai complexă abordare psihorelațională nu doar pentru că oferă răspunsuri la întrebările aparent fără răspuns, dar mai ales datorită instrumentelor prin care fiecare cuplu dornic de conectare poate readuce siguranța și iubirea matură în viața de zi cu zi.

Noile deprinderi și abilități prin care îți poți cultiva inteligența relațională, te vor ajuta nu doar în relația cu persoana iubită, dar și în dezvoltarea unei mai bune conexiuni cu sine, cu copiii din familia ta și cu persoanele pe care le întâlnești în călătoria numită viață. Deoarece relațiile dau sensul vieții noastre, iar prin maturitatea noastră relațională putem descoperi cu adevărat sensul relațiilor.

Te invităm să te alături comunității Imago și oamenilor care cred în #puterearelațiilor, celor care știu că iubirea adevărată se construiește în timp prin implicare, atenție, grijă și efort conștient.

Acest workshop este pentru tine și cuplul vostru dacă:

• Ai început o minunată relație pe care nu vrei să o pierzi și în care vrei să rămâi pentru întreaga viață!
• Ai observat că uneori nimic nu poate fi mai greu decât încercările eșuate de a dialoga cu persoana iubită.
• Ești în punctul de a decide dacă rămâi sau pleci din relație.
• Simți că relației voastre de cuplu i-ar prinde bine puțină energie pentru a o readuce la viață, pentru a vă bucura unul de altul și pentru a redescoperi siguranța și intimitatea în doi.

Întregul weekend are o structură dinamică și interactivă, explicațiile despre cum funcționează relațiile sunt ușor de înțeles și bogate în exemple, exerciții și activități de cuplu. Cadrul de lucru care se formează este unul privat, sigur și accesibil tuturor cuplurilor indiferent de punctul în care se află în călătoria vieții. De toate acestea se vor asigura atât coordonatorul de workshop, Rebecca SEARS – expert internațional în terapia de cuplu, cât și o echipă de experți români instruiți în terapia imago.

Costuri: 350$*/cuplu

*la cursul BNR din ziua efectuării plății. În caz de renunțare la workshop, se va restitui în contul solicitantului 50% din taxa plătită.

Fiecare cuplu va beneficia de un manual de lucru și sprijin din partea echipei de psihologi responsabili de workshop.

Te așteptăm alături de noi în probabil cea mai mare aventură a vieții tale de până acum! Te invităm să faci parte din #REvoluțiaRelaționalăÎnRomânia!!!

Un eveniment organizat cu sprijinul:

  •  

Rebecca Sears – Unul dintre formatorii seniori ai Institutului Relațional Imago Internațional, SUA și reprezentanta Centrului Imago din Washington. Rebecca profesează în domeniul psihoterapiei de peste 30 de ani, este psihoterapeut Imago din 1994 și membru activ al Institutului din 2003. Iar din anul 2016 a demarat primul program în certificare clinică în terapia imago din România, în cadrul Asociației Multiculturale de Psihologi și Psihotetapie.

Dezvoltată de Harville Hendrix, PhD & Helen LaKelly Hunt, PhD. Terapia Relațională Imago este o metodă de terapie relațională și de cuplu axată pe transformarea conflictelor dintre oameni în oportunități de vindecare și creștere.

Cuvântul de origine latină “imago” – care înseamnă “imagine” – se referă la “imaginea inconștientă pe care o avem despre iubire”. Concluzia la care au ajuns promotorii modelului Imago, evidențiază legătura frecventă care există între frustrările de relaționare de la vârsta adultă și experiențele trăite în copilărie.

Cu ajutorul modelului psihoterapeutic dezvoltat din teoria Imago, partenerii de cuplu își pot înțelege emoțiile unul altuia, ajungând să recunoască empatic “rănile aduse din copilărie” și să-și asume angajamentul de a ajunge spre ceea ce numim “relații conștiente”.

Considerată una dintre cele mai complexe metode de psihoterapie relațională, Terapia Imago este larg răspândită în întreaga lume și se bucură de un real success atât în rândul psihoterapeuților de familie și cuplu, cât și al clienților dornici să-și vindece rănile de relaționare.

Cărți Imago:

• Dăruiește iubirea care vindecă
Împreună la bine și la greu
Primește iubirea pe care o dorești

Odată cu înscrierea la workshop vei primi un email de confirmare a înscrierii, precum și un voucher care îți oferă 20% reducere la cărțile Imago, scrise de Harville Hendrix și Helen LaKelly Hunt.

Formular Înscriere Workshop "Primește iubirea pe care o dorești"

Modalitate de plată - Transfer bancar
Beneficiar: Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie
Cont lei: RO31BTRL03101205S05930XX
Banca Transilvania S.A.

Locația evenimentului

Distribuie

Pagina de Psihologie

Informații utile, articole de psihologie, o agendă a activităților și evenimentelor din sfera psihologiei, magazin virtual. Împarte informația - sănătatea relațiilor noastre este cea mai importantă resursă pe care o avem.

Mai multe articole de Pagina de Psihologie

Lasă un comentariu