Detalii eveniment
  • Data 2016/05/18  -  19:00 - 21:00
  • Locația Filarmonica "Dinu Lipatti", Piața Libertății, nr. 8, Satu Mare

Prezența conștientă – Esența relației părinte-copil

Gáspár György, autorul „Copilului invizibil”, vine acasă, în Satu Mare, pentru a susține una din cele mai căutate conferințe ale momentului!

Prezența conștientă – Esența relației părinte-copil - satu mare

Cel mai mare dar pe care-l putem face copiilor este “prezența” noastră conștientă! Însă, majoritatea părinților din zilele noastre au fost furați de locul lor de muncă, de provocările vieții, de zgomotele trecutului sau de îngrijorările viitorului.

Gáspár ne va arăta cum putem să reușim să ne (re)întoarcem la noi, la copii, la familie – iar mindfulness este o practică potrivită în acest sens.

Psiholog clinician, psihoterapeut relațional, speaker la numeroase conferințe publice naționale, autor Curtea Veche, Gáspár György este și președintele Asociației Multiculturale de Psihologie si Psihoterapie.

Această conferință este o oportunitate reală pentru părinți, cupluri, tineri preocupați de dezvoltarea personală să descopere prezența conștientă și beneficiile ei pentru o viață împlinită!

Biletele se găsesc la Centrul Cultural ”G. M. Zamfirescu”, în zilele lucrătoare între orele 11.00 – 17.00, iar costul unui bilet este de 25 lei.

Vă așteptăm cu mult drag!

Locația evenimentului

Speakeri

György Gáspár

  • Online,autor,formator,instructor

Psiholog clinician, psihoterapeut de familie și cuplu, membru al Colegiului Psihologilor din Rom...

Distribuie

Lasă un comentariu