Detalii eveniment
Înscriere

Prezența conștientă – Esența relației părinte-copil

ÎN RELAȚIA PĂRINTE-COPIL SAU ÎN RELAȚIA DE CUPLU știm că suntem predispuși la a exprima vulnerabilitate maximă, ceea ce duce la „reacții” – adică acțiuni automate și negândite. Prezența conștientă facilitează observarea trăirilor noastre subiective și a activării emoționale, ajutându-ne să „răspundem” – să avem comportamente bine gândite și ne-automate.

PREZENȚA CONȘTIENTĂ SAU STAREA DE MINDFULNESS înseamnă să trăim în momentul de acum și aici, să fim  conștienți de propriile gânduri și emoții, fiind de asemenea deschiși și față de trăirile copiilor noștri – fără judecată critică.

Prezența-conștientă---Esența-relației-părinte-copil

CEL MAI MARE DAR pe care-l putem face copiilor este “prezența” noastră conștientă, ne spun în cor miile de cercetări desfășurate la nivel internațional. Însă, majoritatea părinților din zilele noastre au fost furați de locul lor de muncă, de provocările vieții, de zgomotele trecutului sau de îngrijorările viitorului. Astfel, avem nevoie să ne (re)întoarcem la noi, la copii, la familie, iar mindfulness este o practică potrivit în acest sens.

GYÖRGY GÁSPÁR – Psiholog clinician, psihoterapeut de familie și cuplu, membru al Colegiului Psihologilor din România, formator la diferite programe de formare complementară, președinte și membru fondator al Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie.

CONFERINȚA Prezența conștientă – Esența relației părinte-copil cu Gáspár György va avea loc la Mediaș, în data de 23.03.2016 de la ora 17:00 la Cinema Mediensis.

email: contact@manainmanacufericirea.ro
telefon: 0745/ 598 141
PREȚ BILET: 60 LEI/PERSOANA sau 100 LEI/CUPLU
*Cadrele didactice beneficiază de 15% reducere

Locația evenimentului

Speakeri

György Gáspár

  • Online,autor,formator,instructor

Psiholog clinician, psihoterapeut de familie și cuplu, membru al Colegiului Psihologilor din Rom...

Distribuie

Lasă un comentariu