Detalii eveniment
  • Data 2015/03/28  -  10:00 - 14:00
  • Locația Hotel Kronwell Bulevardul Gării 7A, Brașov
  • Contact 0733.904.678
  • email simona.ghenea@mme.ro
Cumpără bilet

Părinți conștienți, copii fericiți – Brașov

Conferințele TOTUL DESPRE MAME vin în orașul tău!

Conferințele de parenting organizate de TOTUL DESPRE MAME sunt de acum accesibile părinților din întreaga țară.

Header parinti constienti, copii fericiti - Brasov

„Conferințele TOTUL DESPRE MAME în orașul tău” este conceptul care va cuprinde evenimente locale la care sunt așteptați aproximativ 300 de părinți pentru fiecare ediție.

Seria evenimentelor va debuta cu Brașov (sâmbătă, 28 martie 2015, la Hotel Kronwell), iar apoi va continua, până la finele anului, cu Timișoara, Sibiu, Iași și Constanța.

La Brașov, conferința se va desfășura sub numele de „Părinți conștienți, copii fericiți” și, pe parcursul celor trei module din program, a câte două ore jumătate fiecare, își propune să le ofere celor prezenți instrumente teoretice și practice din sfera parentingului, pentru o viață conștientă și împlinită alături de copiii lor. Astfel, Monica Reu (trainer de comunicare nonviolentă) va susține conferința „Curajul de a crește copii cu empatie”, Diana Stănculeanu (psihoterapeut) le va expune părinților tehnici despre „Cum să încurajăm autonomia copiilor”, iar Gáspár György (psiholog clinician) va prezenta “Mindfulness pentru părinți”. Biletele se pot achiziționa online, aici.

Empatia este un ingredient esențial pentru orice relație de calitate și, în mod cert, relația dintre noi și copiii noștri este una dintre cele mai prețioase pe care ne este dat să le trăim. Atelierul <Curajul de a crește copii cu empatie> este dedicat părinților care își doresc să integreze această stare valoroasă în interacțiunile de zi cu zi dintre ei și copiii lor, pentru ca aceștia să crească ființe iubitoare de viață, autonome, încrezătoare în sine, pline de compasiune” a declarat Monica Reu.

„Conferințele TOTUL DESPRE MAME în orașul tău” sunt rezultatul așteptărilor pe care le au părinții din România cu privire la conectarea lor cu tot ce este nou, eficient și benefic în sfera de parenting.

„Empatia poate să apară natural în relațiile de familie, dacă părinții sunt obișnuiți să practice mindfulness. Părinții din Brașov vor fi introduși în fascinanta lume a stării de mindfulness, numită și prezența conștientă, descoperind efectele benefice ale unei vieți trăite în momentul prezent. De prea multe ori preocupările cotidiene ne afectează abilitatea de conectare autentică la copiii noștri, ceea ce influențează calitatea relației părinte-copil. Această de-conectare aduce multă frustrare și confuzie atât pentru copil, cât și pentru părinte. Aplicând tehnici de mindfulness, prin identificarea tiparelor noastre automate și explorarea atentă a rănilor interioare, noi ne putem vindeca cu adevărat și putem savura relația parentală, ținând cont de nevoile personale și ale copilului” a adăugat Gáspár György.

Evenimentele TOTUL DESPRE MAME, desfășurate până acum în București, s-au bucurat de mult interes din partea părinților. Atât conferințele naționale – susținute de speakeri și autori de renume mondial, precum Michael Thompson, Alfie Kohn și Jack Newman – cât și evenimentele periodice cu cei mai îndrăgiți specialiști de parenting din România (Serile TOTUL DESPRE MAME și Ateliere cu mămici) sunt o sursă valoroasă de informare și educare, un prilej de neratat pentru părinții preocupați de calitatea vieții și a relației pe care o dezvoltă cu copiii lor.

Ani de zile, părinți și cadre didactice au crezut deopotrivă că traseul academic al unui copil este cel care garantează reușita acestuia la vârste adulte. Experiența și studiile în domeniu au arătat că dincolo de note și o anumită calitate a educației, abilitatea unui copil de a se <descurca> este aceea care face diferența și explică cum, peste ani, copii eminenți, <premianți> de profesie, devin adulți departe de a avea o viață împlinită, în timp ce alți copii, considerați <modești> și-au construit o viață echilibrată, de succes, cu multiple beneficii personale și profesionale” a adăugat Diana Stănculeanu.

Parinti constienti, copii fericiti 5
Parinti constienti, copii fericiti
Parinti constienti, copii fericiti 4
Parinti constienti, copii fericiti 2
Parinti constienti, copii fericiti 6
Parinti constienti, copii fericiti 3
Parinti constienti, copii fericiti 7
Parinti constienti, copii fericiti 9
Parinti constienti, copii fericiti 8

Despre TOTUL DESPRE MAME:

Platforma TOTUL DESPRE MAME pune la dispoziția părinților și a tuturor celor interesați de creșterea și îngrijirea copiilor informații testate din sfera parentingului. Pe TOTUL DESPRE MAME părinții vor găsi interviuri cu specialiști de top, articole documentate, dar în același timp platforma noastră joacă și rolul unui mediu de transmitere a experiențelor reale cu care se confruntă părinții în viața de zi cu zi.

TOTUL DESPRE MAME are o abordare holistică a vieții de familie: de la sănătate la psihologie, de la educație la nutriție, părinții informați ai secolului nostru vor găsi aici o sursă esențială de cunoștințe verificate și testate.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm contactați:
www.totuldespremame.ro;
Simona Ghenea, Communication and Special Events Coordinator; simona.ghenea@mme.ro; Tel. 0733.904.678

Locația evenimentului

Speakeri

György Gáspár

  • Online,autor,formator,instructor

Psiholog clinician, psihoterapeut de familie și cuplu, membru al Colegiului Psihologilor din Rom...

Distribuie

Lasă un comentariu