Detalii eveniment
  • Data 2018/04/16  -  18:00 - 19:30
  • Locația Bookstory, Bulevardul Eroilor nr. 6-8, 400129 Cluj-Napoca
  • email contact@bokstory.ro
Participă gratuit

Mintea – Seri psihologice #1

Reluăm seria de evenimente pe teme de psihologie cu un modul dedicat CUNOAȘTERII DE SINE.

Vă invităm luni, 16 aprilie, ora 18, la o primă întâlnire a acestui modul, dedicată unei înțelegeri cât mai cuprinzătoare a minții umane. 

 

LOCAȚIE:

Bookstory, B-dul Eroilor nr. 6-8

Vă așteptăm în număr cât mai mare la o discuție interesantă despre felul în care gândim, simțim și trăim, având la bază volumul Mintea, scris de Daniel J. Siegel și apărut la Pagina de Psihologie. 

Invitate:

Raluca Anton, doctor în psihologie, psihoterapeut & supervizor în psihoterapie
Dr. Adela Moldovan, psiholog clinician & psihoterapeut

Ce este mintea? Din ce e făcut, în realitate, sinele? Prin ce diferă mintea de creier? Deși conținutul minții – emoțiile, gândurile și amintirile – au fost frecvent explicate, esența minții a fost arareori definită (dacă s-a încercat vreodată cu adevărat).

Cartea îl conduce pe cititor într-o călătorie profund personală și științifică spre adâncurile conștiinței, pe tărâmul experienței subiective și în cotloanele procesării informației – descoperind însușirea de auto-organizare a minții, care emerge atât din organismul uman, cât și din relațiile pe care le avem unul cu altul și cu lumea înconjurătoare.

Deși face accesibile și captivante variate științe (de la neurobiologie la fizica cuantică, antropologie și psihologie), această lucrare oferă o perspectivă inedită, ce răspunde unora dintre cele mai persistente întrebări de natură personală și globală – despre identitate, conexiune interumană și cultivarea stării de bine în viețile noastre.

Daniel Siegel este autorul pe care, dacă nu l-ai citit până acum, ai ratat nenumărate șanse de a trăi o viață conștientă și împlinită. Mintea este cel mai important text dintre toate scrierile sale, fiindcă tratează complexitatea umanității dintr-o perspectivă unică, științifică și spirituală în același timp. Este o carte epică!“ – Gáspár György – psiholog clinician, psihoterapeut relațional și autor al cărților Copilul invizibil și Revoluția iubirii.

Intrarea este liberă. Pentru a ne anunța prezența, vă rugăm să ne scrieți pe adresa contact@bokstory.ro

Mai multe detalii găsiți și pe pagina de facebook a evenimentului.

Locația evenimentului

Speakeri

Adela Moldovan

  • Autor,formator

Este doctor în psihologie și psihoterapeut. Are o experiență clinică de aproape 10 ani cu co...

Raluca Anton

  • Autor,formator

Raluca Anton este doctor în psihologie, psihoterapeut specialist și supervizor în psihoterapii...

Distribuie

Lasă un comentariu