Detalii eveniment
Înscriere

Liber la educație sau educație la liber?

Duminică, 11 iunie, este ziua în care putem găsi împreună răspuns la o întrebare esențială pentru orice părinte: Cât de mult trebuie să-i împingem de la spate pe copiii noștri pentru ca ei să învețe lucrurile care contează în viață și câtă libertate trebuie să le lăsăm pentru a descoperi singuri ce este important pentru ei, cu adevărat?

liber-la-educatie-sau-educatie-la-liber

Cum trasăm linia fină și atât de importantă dintre libertate și susținere, cum reușim să îmbinăm insistența cu independența? Ce decidem azi, ca părinți, ca să nu regretăm mâine ca bunici, ce nu facem azi ca să poată face ei, copiii noștri, în viitor?

Începe vacanța… Cât de important e să facă teme și în lunile libere, cum rezolvăm cerințele școlii sau cum ne răzvrătim împotriva temelor de vacanță în așa fel, încât copiii noștri să nu aibă, totuși, decât de câștigat?

Toate aceste întrebări, dar și multe altele, își vor găsi căi spre rezolvare în cadrul evenimentului „Liber la educație sau educație la liber?„.

În acest demers esențial pentru împlinirea noastră ca părinți, dar și a copiilor noștri, ne vor fi alături, ca speakeri, ca specialiști, ca antrenori ai bunei educații, Oana Moraru, Gáspár György și Carmen Lica. Ca special-guest, ne va îndruma prin experiența sa, cu sfaturi legate de sănătatea copiilor noștri, Larisa Petrini.

Pentru copii, am pregătit împreună cu StepByStep minunate ateliere și activități, animație și supraveghere, așa că nu ezitați să-i aduceți și pe cei mici la întâlnirea noastră cu răspunsuri care contează, care luminează, care ne sporesc bucuria de a fi părinți învățați și miracolul de a avea copii educați.

Moderator: Alice Nastase Buciuta, Redactor-Şef al revistei Marea Dragoste

Programul evenimentului:

09:00-10:00 — Registration
10:00-11:45 — Panel I
• Gáspár György, Psihoterapeut relaţional
• Carmen Lica, Director Executiv CEDP
11:45-12:15 — Coffe Break
12:15-14:00 — Panel II
• Larisa Petrini, Health Coach și ambasador Jamie Oliver
• Oana Moraru, Consultant educațional

Prețul unui bilet este de 70 lei în perioada de early-bird (până pe 20 mai). După această dată, prețul va fi de 100 lei.

Mai multe detalii puteți găsi pe pagina de Facebook a evenimentului.

Locația evenimentului

Distribuie

Lasă un comentariu