Detalii eveniment
  • Data 2013/10/22  -  18:00 - 20:00
  • Locația Librăria Bastilia, Piața Romană, nr. 5, București
  • Contact 0743050507
  • email andreea.tincea@edituraherald.ro
Participă gratuit

Lansare de carte Herald “Corpul își amintește – Psihofiziologia și tratamentul traumei”

Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie recomandă una dintre cele mai recente publicații ale Editurii Herald: CORPUL ÎȘI AMINTEȘTE. Psihofiziologia și tratamentul traumei, de Babette Rothschild.

CORPUL ÎȘI AMINTEȘTE aduce în lumea cărților de specialitate dimensiunea înțelegerii și tratării corpului traumatizat alături de tehnica implementată de vindecare a minții traumatizate. Cartea intenționează să construiască o legătura între practicienii psihoterapiilor tradiționale verbale și practicienii psihoterapiilor centrate pe corp. Scopul final este o mai amplă viziune asupra tratării traumei și a tulburării de stres posttraumatic.

Autoarea BABETTE ROTHSCHILD practică psihoterapia din 1976. Este membru al Societății Internaționale de Studiu al Stresului Traumatic, al Asociației Specialiștilor în Stres Traumatic și al Asociației Americane de Psihoterapie Somatică. Autoare a mai multor articole și cărți, oferă în continuare consultații private în cabinetul său din Los Angeles și organizează în lume ateliere de formare în psihoterapia traumei. Lucrări (selectiv): Help for the Helper: The Psychophysiology of Compassion Fatigue and Vicarious Trauma (Norton, 2006); 8 Keys to Safe Trauma Recovery (Norton, 2010); Trauma essentials: The Go-To Guide (Norton, 2011).

În luna octombrie la editura Herald colecția Psihoterapia se întregește cu apariția unui nou titlu specializat: CORPUL ÎȘI AMINTEȘTE. Psihofiziologia și tratamentul traumei, de Babette Rothschild. Lansarea de carte este un eveniment desfășurat în colaborare cu specialiștii din echipa Institutului pentru Studiul și Tratamentul Traumei (ISTT).

Invitați:

Diana VASILE – fondator ISTT, psihoterapeut
Irina TEPURU – psihoterapeut
Maria MACARENCO – psiholog clinician
Gabriela DENIZ – editor Herald

Moderator: Andreea TINCEA – PR Herald

ORGANIZATORI: Editura Herald și Institutul pentru Studiul și Tratamentul Traumei;

PARTENER ORGANIZARE: Librăria Bastilia

PARTENERI MEDIA:

ASPSE, Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie, Traiesteconstient.ro, Otilia Mantelers, România Pozitivă, Fundația Prețuiește Clipa, PR Wave, Terapeuti.ro, Paginamedicala.ro, Bookblog.ro, Hyperliteratura.ro, Aimee.ro, Filme-carti.ro, Povestidecalatorie.ro, AndreeaTalmazan.ro, CalendarEvenimente.ro, ZiarulAlb.ro, Iasi4u.ro, 121.ro, Melc-Codobelc.ro, Cartidelumina.ro, Agentiadecarte.ro, Staupenet.ro

Contact: Andreea Tincea, PR Herald 0743050507, andreea.tincea@edituraherald.ro

Intrarea la eveniment este liberă!
Vă mulțumim că sunteți interesați de titlurile Herald!

Locația evenimentului

Distribuie

Lasă un comentariu