Detalii eveniment
Cumpără bilet

Frank M. DATTILIO, vine în România

Psihoterapia de familie și cuplu: modele clinice validate științific. Acest curs de formare profesională continuă este destinat practicienilor din domeniul sănătății mintale, care sunt interesați de aplicarea modelelor validate științific în psihoterapia de cuplu și familie.

Frank M. DATTILIO, vine in Romania

În cele două zile de curs intensiv Prof. Dr. Frank M. Dattilio va prezenta cele mai eficiente tehnici din terapia cognitiv-comportamentală care pot fi integrate în perspectiva sistemică și în modelele clinice centrate pe atașament și conectare emoțională.

Frank M. Dattilio Ph.D., ABPP, este unul dintre experții mondiali care aplică terapia cognitiv-comportamentală în tratamentul psihologic al cuplurilor și familiilor.

Alături de cele peste 270 de publicații, Dr. Dattilio este și autor al cărții, Terapia Cognitiv-Comportamentală de Cuplu și Familie: Un ghid comprehensiv pentru clinicieni (2010).

PROCEDURA DE ÎNSCRIERE ESTE DESCHISĂ!

Frank M. Dattilio, PhD, ABPP, este profesor universitar în cadrul Catedrei de Psihiatrie la Harvard Medical School și la University of Pennsylvania School of Medicine. Dr. Dattilio este membru fondator al Academiei de Terapie Cognitivă și membru clinic al Asociației Americane de Terapie Maritală și de Familie (AAMFT). Dr. Dattilio este profesor invitat al mai multor universități și școli de psihoterapie din întreaga lume. În România, din 2012 este membru de onoare și formator invitat al Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie.

Dr. Dattilio a fost format în terapia comportamentală în cadrul Departamentului de Psihiatrie al Temple University School of Medicine sub directa coordonare a lui Joseph Wolpe, studiile postdoctorale fiind finalizate în cadrul Centrului de Terapie Cognitivă, University of Pennsylvania School of Medicine sub îndrumarea profesorului Aaron T. Beck.

Dr. Frank M. Dattilio este considerat unul dintre pionerii terapiei cognitiv-comportamentale de familie, și un promotor al integrării principiilor sistemice în abordarea cognitiv-comportamentală. Dr. Dattilio are peste 270 de publicații de specialitate în domeniul psihoterapiei de familie și cuplu, a tulburărilor de anxietate, a tulburărilor comportamentale, cât și în domeniul psihologiei judiciare, având lucrări traduse în peste 27 de limbi și utilizate în peste 80 de țări.


Perioada și taxa de participare: 20-21 aprilie 2013 – București

Până la data de 15.02.2013 Pănă la data de 15.03.2013 Până la data de 15.04.2013
Membri AMPP 400 ron 450 ron 500 ron
Non-membri 500 ron 600 ron 700 ron
Studenți 350 ron 400 ron 450 ron

Cont bancar AMPP (Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie): RO31BTRL03101205S05930XX-RON deschis la Banca Transilvania S. A.

Creditare: 15 credite CPR.

Limba de predare: se asigură traducere simultană din limba engleză în limba română.
e-mail: contact@PaginaDePsihologie.ro

Vă așteptăm cu mare drag la un adevărat „răsfăț intelectual”,
Echipa AMPP


Update foto eveniment

Frank M. DATTILIO, vine în România 4
Frank M. DATTILIO, vine în România 1
Frank M. DATTILIO, vine în România 2
Frank M. DATTILIO, vine în România 3
Frank M. DATTILIO, vine în România 5

Locația evenimentului

Distribuie

Lasă un comentariu