Detalii eveniment
Înscriere

Formare în psihoterapia familiei la Satu Mare

Unul dintre cele mai îndrăgite și populare programe de formare în psihoterapie din România este cursul de formare complementară de 2 ani, organizat de Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie. Acesta este acreditat de Colegiul Psihologilor din România și urmează structura și normele programelor de formare în psihoterapie din SUA.

Formare în psihoterapia familiei la Satu Mare

Bazat pe cele mai recente descoperiri din domeniul psihologiei validate științific și pe experiența cu zeci de cupluri și familii din România, programul de formare este o alegere înțeleaptă pentru toți cei care doresc să descopere tainele psihoterapiei relaționale și să-și însușească abilitățile unui psihoterapeut de familie și cuplu.

Modulele sunt organizate într-o formă dinamică și interactivă, partea de teorie fiind îmbinată cu studii de caz, exemple clinice, explicații științifice și exerciții practice. Feedback-urile participanților la programele noastre ne-au încurajat mereu să transformăm cursurile de formare în adevărate comunități sufletești în care experții devin în primul rând oameni și abia ulterior specialiști. Credem mult în #PutereaRelațiilor și în nevoia de informație susținută științifică!

Primul modul este programat pentru data de 4 februarie, locația este str. Vasile Lucaciu, nr. 9, Satu Mare, sediul Filialei COPSI Satu Mare.

Pentru mai multe informații accesați acest link. Detalii găsiți și pe pagina de Facebook a evenimentului.

Te invităm să faci parte din comunitatea psihoterapeuților care au pornit #REvoluțiaRelaționalăÎnRomânia!

Gáspár György,
președinte Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie

Locația evenimentului

Distribuie

Lasă un comentariu