Detalii eveniment

Concurs „Otilia și Gáspár la tine în sufragerie”

Dragi prieteni,

Vă așteptăm să participați la concursul „Otilia și Gáspár la tine în sufragerie” în perioada 31 august – 15 septembrie! Otilia Mantelers și Gáspár György te invită să construim împreună sănătatea relațională a familiei tale!

Concurs Otilia si Gaspar la tine in sufragerie

Otilia Mantelers, expert în parenting și Gáspár György, psihoterapeut relațional, sunt bucuroși să treacă pragul casei tale și să contribuie la evoluția relațiilor familiale pe care dorești să le dezvolți: parentală, de cuplu, cu familia în care te-ai născut sau de prietenie.

Pentru a te înscrie la concurs este necesar să trimiți un e-mail la contact@paginadepsihologie.ro cu nume, prenume, nr. telefon, orașul în care locuiești și o fotografie făcută de unul din membri familiei tale care să exprime „puterea relațiilor„. Lasă-ți imaginația să zboare! Spre exemplu, poate fi o fotografie cu o mână de bebeluș acoperită de mâna părintelui, o strângere puternica de mâini sau mâinile împreunate ale părinților.

Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți cu ajutorul www.tragerilasorti.ro pe data de 16 septembrie și va fi anunțat aici în cadrul acestui eveniment.

Mai multe informații despre concurs:

Pentru a valida înscrierea la concurs fotografia trebuie să exprime „puterea relațiilor”, iar fotografia nu trebuie să fie făcută de un fotograf profesionist. Dreptul de participare îl au toți cei care se află pe teritoriul României și se înscriu până la data de 15 septembrie 2015. Premiul acordat constă într-o ședință de consiliere la locația participantului, în cazul în care câștigătorul se află în București, iar dacă câștigătorul nu este din București, consilierea se va face printr-o ședință pe skype©. Mai multe detalii poți afla consultând regulamentul oficial al concursului.

Vă urăm succes!

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru imaginile frumoase pe care ni le-ați trimis. Conform regulamentului, astăzi în 16.09.2015, am efectuat extragerea câștigătorului prin intermediul sitului tragerilasorti.ro. Câștigătoarea este Isabela Ioana Budușan din Aiud. Felicitări Isabela, te vom contacta pentru a stabili cum intrați în posesia premiului acordat.

Lista extragerii câștigătorului este publică și se poate consulta aici.

Locația evenimentului

Speakeri

György Gáspár

  • Online,autor,formator,instructor

Psiholog clinician, psihoterapeut de familie și cuplu, membru al Colegiului Psihologilor din Rom...

Otilia Mantelers

  • Contributor

Otilia Mantelers - Parenting by Connection Instructor, trainer de Playful Parenting, psiholog în...

Distribuie

Lasă un comentariu