Detalii eveniment
  • Data 2017/03/07  -  08:30 - 16:30
  • Locația Hotel Pullman - World Trade Center, piața Montreal, nr. 10, sector 1, București
  • Contact 0737189706
  • email cos.bucuresti@gmail.com
Înscriere

Cercul siguranței – Program de Educație Parentală

Este o mare bucurie să vă anunțăm că profesorul Camelia Maianu, va veni la București, în perioada 7-10 martie 2017, pentru a susține trainingul: „Circle of Security Cercul Siguranței, Program de Educație Parentală„.

Cercul siguranței – Program de Educație Parentală

Acest training se adreseaza profesioniștilor (psihologi, medici, asistenți sociali, consilieri) care lucrează atât cu grupuri de părinţi sau alţi adulţi implicaţi în creşterea şi educarea copiilor (asistenți maternali, personalul din apartamente sociale, centre rezidentiale, fundații care au în îngrijire copii, părinți adoptivi) cât şi în cadrul unor intervenţii desfăşurate individual.

Cercul Siguranței” este un program de educație pentru părinți, cu ajutorul unui DVD, care oferă componentele de bază ale protocolului Cercul Siguranței®. Acest program de intervenție este bazat pe dovezi științifice în ceea ce privește teoria atașamentului și este recunoscut la nivel internațional.

Seminarul de 4 zile îi învață pe profesioniști (psihologi, medici, asistenți sociali, consilieri) să folosească cele opt capitole ale DVD-ului pentru a educa părinții și a-i ajuta să dezvolte relații securizante cu copiii lor.

Acest program prezintă exemple video ale tipului de interacțiune securizantă sau problematică dintre părinte și copil, opțiuni sănătoase în ceea ce privește creșterea și îngrijirea copiilor, precum și grafica animată care să ajute la clarificarea principiilor centrale pentru Cercul Siguranței.

Cercul Siguranței implementeaza la nivel practic peste cincizeci de ani de cercetări asupra atașamentului în cadrul unui proces accesibil, ghidat pas cu pas, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor părinților și copiilor lor.

Seminarul va fi susținut în limba română. Materialele oferite, respectiv manualul pentru intervenția cu părinții, DVD-ul, slide-urile care vor fi prezentate, vor fi tot în limba română.

Prețuri*

• 275$ – early bird, până pe 7 februarie 2017
• 325$ – în perioada 8 – 28 februarie 2017
• 292,5$ – pentru membri A.M.P.P. (în afara perioadei de early bird)

*Taxa poate fi achitată și în doua tranșe.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați acest link sau pagina de Facebook a evenimentului.

Locația evenimentului

Distribuie

Lasă un comentariu