Detalii eveniment
 • Data 2016/10/29  -  10:00 - 14:00
 • Locația Pullman Bucharest World Trade Center, Piața Montreal, nr. 10, București
 • email contact@paginadepsihologie.ro
Nu mai sunt bilete

Ce spun eu și ce auzi tu?

Și eu am nevoie să mă vezi, să mă auzi, să mă simți…

Bazată pe cele mai recente descoperiri din știința relațiilor de iubire, conferința “Ce spun eu și ce auzi tu?” ne oferă o nouă viziune și perspectivă practică asupra relațiilor de cuplu. Bogată în explicații concrete și numeroase recomandări ușor de aplicat în viața de zi cu zi, prin participarea la cele două ateliere ale conferinței aveți șansa să vă îmbunătățiți semnificativ conectarea la partener, ajungând să vă gestionați conflictele într-o manieră sănătoasă și pozitivă. Deoarece, DA, și cuplurile fericite se ceartă – diferența este dată de faptul că adulții din aceste cupluri își gestionează conflictele într-un mod constructiv și conștienți de importanța relației.

Ce spun eu si ce auzi tu

Toate relațiile trec prin cicluri de conectare, deconectare și reconectare. Relațiile nu sunt statice, acestea sunt precum organismele vii, care necesită atenție și implicare din partea noastră. Atunci când noi și partenerul căutăm o conectare profundă și consistentă, adesea trebuie să acceptăm și deconectări puternice, ca parte a dansului relațional. Astfel, poate fi dureros să susținem toată energia necesară armoniei din cuplu, mai ales atunci când bateriile psihologice ne sunt aproape goale.

Uneori, conflictul este fenomenul care ne ajută să ne concentrăm pe nevoile celuilalt. Și tocmai prin acest proces de reconectare începe creșterea relației. O conversație umană de reconectare nu este despre a arăta cu degetul, ci despre a-i spune partenerului ce ne dorim să facă diferit.

Păstrând în minte principiul conform căruia schimbarea începe cu noi, atunci când vine vorba despre relația de cuplu cei mai mulți dintre noi suntem tentați să-l “determinăm” pe celălalt să facă primul pas spre schimbare, însă cu siguranță aceasta este și o mare capcană relațională. Controlul și manipularea în relația de cuplu nu favorizează apropiere, acestea sting orice urmă de încredere și siguranță relațională.

„Consider că a venit momentul ca fiecare dintre noi să ne asumăm curajul de-a descoperi noua știință a iubirii, să îndrăznim a renunța la ceea ce credeam că este iubirea și să învățăm a iubi din plin.” – Gáspár György, psihoterapeut relațional și autor al cărții Copilul invizibil

Cui îi este adresată această conferință?

Conferința este recomandată cuplurilor de orice vârstă și orientare sexuală. Dar și persoanelor aflate în căutarea unei relații funcționale de cuplu. Dacă ai o relație solidă, participarea la atelierele conferinței îți poate oferi noi insight-uri și conștientizări despre cine ești tu în relația de cuplu, dar și o serie de instrumente optime pentru a menține starea de bine în doi. Iar dacă ești într-o relație toxică sau dificilă, poți înțelege care sunt rănile personale care te opresc din a primi și oferi iubire din plin. 

Pe ce ne vom axa în conferință?

• Pe descoperirea și recunoașterea comportamentelor toxice dintre partenerii unui cuplu;
• Pe blocajele în comunicare și armele psihologice pe care le folosim în viața de zi cu zi;
• Pe aspectele care fac diferența între cuplurile fericite și cele nefericite;
• Pe înțelegerea motivelor pentru care ne comportăm într-un anumit fel;
• Pe descoperirea noii științe a iubirii;
• Pe dezvoltarea unor practici sănătoase de relaționare și comunicare în cuplu;
• Pe împăcarea cu noi înșine și acordarea permisiunii de a primi și oferi iubire.

Aspecte administrative:

Conferința durează patru ore și este împărțită în două ateliere dinamice și bogate în explicații științifice și recomandări terapeutice. Pentru a ne însuși cât mai bine informațiile, cele două ateliere sunt separate printr-o pauză de răsfăț și conectare de o jumătate de oră, iar ultimele 30 de minute din conferință sunt dedicate pentru adresarea de întrebări și oferirea de răspunsuri. Moderatoarea evenimentului este îndrăgita Alice Năstase Buciuta, jurnalist, psiholog, editor șef revista Tango.

Prețuri și înscriere*:

cuplu

 • 150 lei (între 08.08 și 15.09)
 • 180 lei (între 16.09 - 27.10)

single

 • 85 lei (între 08.08 și 15.09)
 • 100 lei (între 16.09 - 27.10)

Data limită de înscriere a participanților – 27 octombrie. Înscrierea se face completând datele în formularul de mai jos.

*Dacă te înscrii și efectuezi plata până la data de 15 septembrie, taxa de participare este de 150 lei pentru cupluri și 85 lei pentru persoane single.

Începând cu data de 16 septembrie, taxa de participare este de 180 lei pentru cupluri și 100 lei pentru persoane single.

Pentru mai multe informații și detalii vă invităm să ne scrieți la adresa de e-mail contact@paginadepsihologie.ro. Detalii găsiți și pe pagina evenimentului pe Facebook.

Un gând de final:

Să ne reamintim că fiecare cuplu este compus din doi parteneri și încă ceva extrem de important, dar invizibil care-i leagă dincolo de spațiu și timp – relația.

Vă așteptăm cu drag și prietenie să faceți parte din #REvoluțiaRelaționalăÎnRomânia!
Echipa de organizare

Organizatori

Partener principal

Parteneri

Parteneri media

 •  
 •  
 •  

Update 12.10.2016: Ne pare rău, toate biletele pentru acest eveniment au fost epuizate, nu mai există locuri disponibile. Vă mulțumim pentru interesul dvs. și vă așteptăm cu drag la evenimentele noastre viitoare.

Update 29.10.2016. Creditfoto Paul Buciuta


Formular Înscriere Conferința CE SPUN EU ȘI CE AUZI TU?

BILET* (obligatoriu). Te rugăm să selectezi tipul de bilet pe care dorești să îl achiziționezi.

Modalitate de plată - Transfer bancar
Beneficiar: Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie
Cont: RO31BTRL03101205S05930XX
Banca Transilvania S.A.
Prețul conferinței este de 180 lei pentru cupluri și 100 lei pentru persoane single.

 

Locația evenimentului

Distribuie

1 Comentariu

  • julia

   Foarte interesant articolul. Multumesc

Lasă un comentariu