Detalii eveniment
Înscriere

Cartea de sub brad

#CarteaDeSubBrad

Ne aflăm în toiul pregătirilor pentru cea mai așteptată sărbătoare a anului și, indiferent că suntem acasă, la muncă sau în grupul de prieteni, mintea noastră se întreabă: Care este cel mai potrivit dar de pus sub brad? Timp de câteva săptămâni, în decembrie, tradiția ne îndeamnă să ne exprimăm iubirea față de cei dragi sufletelor noastre, prin alegerea celor mai deosebite daruri, care să simbolizeze aprecierea și admirația pe care le-o purtăm.

 

An de an, este o reală provocare pentru mintea omului modern să aleagă „cadoul potrivit pentru omul potrivit“. De aceea, Pagina de Psihologie vine acum în sprijinul tuturor, cu câteva cadouri practice și durabile. Vestea și mai bună este că, în perioada 11-18 decembrie, toate cărțile publicate de Editura Pagina de Psihologie vor avea un preț de sărbătoare – 35% reducere fiind darul pe care vi-l oferă Pagina de Psihologie.

În funcție de persoana care va deschide cadoul, îți facem următoarele recomandări:

Inteligența parentală, scrisă de Daniel Siegel și Tina Payne Bryson și cotată drept New York Times Bestseller, este cea mai potrivită alegere pentru persoanele (părinți, bunici, bone sau educatori) care știu că cei mici, copiii noștri, chiar contează, iar legăturile pe care le construim cu aceștia nu pot fi lăsate la voia întâmplării.

Sugestia noastră: Volumul merită oferit alături de câteva rânduri care să exprime trei calități pe care le apreciați la cel care va găsi cartea sub brad.

Împreună la bine și la greu, scrisă de Harville Hendrix și Helen LaKelly Hunt, este alegerea cea mai bună pentru persoanele care caută să-și readucă starea de bine în viața de cuplu. Cartea este considerată de comunitatea științifică drept cel mai apreciat volum despre terapia de cuplu Imago.

Sugestia noastră: Merită oferită alături de câteva rânduri care să descrie cea mai frumoasă amintire pe care o aveți împreună cu persoana care va găsi cartea sub brad.

Revoluția iubirii, scrisă de Gáspár György, este cadoul ideal pentru persoanele interesate să descopere adevăruri și povești adevărate despre atașament și relațiile de iubire. Cartea a fost cotată ca bestseller atât de platforma online paginadepsihologie.ro, cât și de o serie de librării din România.

Sugestia noastră: Merită dăruită alături de câteva rânduri în care să vă exprimați recunoștința față de cum s-a îmbogățit viața voastră, grație persoanei care va găsi cartea sub brad.

Confesiunile unei mame imperfecte, scrisă de Harriet Lerner și având o prefață semnată de Andreea Esca. Este cadoul binevenit pentru fiecare mamă care își dorește autenticitate și care nu mai crede în iluzia perfecțiunii. Cartea, considerată un adevărat antidot pentru depresia postpartum, conține explicații menite să dizolve vinovăția închipuită, dar și să normalizeze furtunile emoționale prin care trece o mamă pe parcursul întregii vieți.

Sugestia noastră: Merită dăruită alături de câteva rânduri prin care să evidențiați respectul sincer pe care i-l purtați femeii care va găsi cartea sub brad.

Viața în doi, când suntem trei, scrisă de John Gottman (pe care presa americană l-a supranumit „Einstein of Love”) și de Julie Gottman, este darul de care au nevoie cei mai mulți părinți ce nu sunt dispuși să-și piardă relația de cuplu, mai ales după apariția copiilor.

Sugestia noastră: Volumul merită oferit alături de câteva rânduri în care să descrieți cel mai mare ajutor pe care l-ați primit, în acest an, de la persoana care va găsi cartea sub brad.

De ce nu vrem iertarea?, scrisă de fenomenala Harriet Lerner, este, probabil, cel mai potrivit dar pentru sine. Volumul e scris de una dintre cele mai autentice voci din psihoterapia internațională.

Sugestia noastră: Merită auto-dăruit alături de câteva rânduri în care să descrieți cele mai valoroase zece momente/experiențe/persoane pentru care sunteți recunoscători în acest an.

La final, vă amintim doar atât:

Indiferent care e prețul unui cadou, valoarea darului este neprețuită, dacă vine de la persoana iubită.

Personalizați-vă cadoul cu o scrisoare de mulțumire și recunoștință. Rostul acesteia e să ajungă… nu în cutia cu scrisori, ci în cutia cu amintiri. Cu ajutorul ei, veți păstra în echilibru ecuația sărbătorilor:

Relații fericite = Sărbători fericite

Vă salută cu drag,
Echipa Paginii de Psihologie

Locația evenimentului

Distribuie

Lasă un comentariu