Detalii eveniment
  • Data 2018/04/04  -  19:00 - 21:00
  • Locația Hotel Ramada Nord, sala Diamond 2, Strada Daniel Danielopolu 44, Sector 1, București
  • Contact 0731.339.990
  • email info@montessori.org.ro
Înscriere

Branstorming Tour – Dr. Steven Hughes și Dr. Laura Flores Shaw la București

Dr. Laura Flores Shaw de la White Paper Press, editura care a publicat o serie de analize științifice numite The Montessori White Papers și dr. Steven Hughes, neuropsiholog pediatru și președinte al Comisiei Globale de Cercetare din cadrul Association Montessori Internationale, sunt în prezent într-un turneu în toată Europa pentru a promova educația Montessori și pentru a genera susținere pentru reforma educațională ce recunoaște și încurajează dezvoltarea ființei umane ca întreg, nu doar memorizarea unor fapte de dragul testelor de la școală.

Prezentarea doamnei dr. Shaw: „Montessori pentru toate tipurile de creier

Crearea unor medii optime de învățare pentru toți copiii necesită conștientizarea creșterii interconectate a corpului, minții și creierului și niciun tip de educație nu oferă o experiență de neurodezvoltare comparabilă cu cea oferită de Montessori. Dr. Shaw aduce în atenția publicului un cadru nou, accesibil și convingător pentru a înțelege puterea unică a pedagogiei Montessori pentru copii, cu toate tipurile de creier (o oră, inclusiv sesiune de întrebări și răspunsuri).

Prezentarea domnului Dr. Hughes: „Cum supraviețuim evaluărilor școlare. Montessori: un alt mod de a avea rezultate

Mișcarea Globală de Reformă a Educației a încercat să îmbunătățească rezultatele școlare (performanța școlară) prin concentrarea pe testarea academică, neglijând importanța experiențelor școlare care promovează rezultatele non-academice, precum dezvoltarea socială și emoțională, abilitățile de viață, auto-cunoașterea, rezolvarea problemelor și chiar caracterul.

Școlile care se preocupă de aceste obiective holistice sunt marginalizate. Aceasta se întâmplă chiar și în condițiile în care din ce în ce mai multe dovezi arată că pedagogia Montessori poate duce la un randament academic superior în același timp susținând și dezvoltarea tuturor abilităților copilului.

Vom afla cum modalitățile de testare netradiționale documentează rezultatele unice ale educației Montessori și ajută la asigurarea unei educații Montessori de înaltă calitate pentru copiii din toata lumea (o oră, inclusiv sesiune de întrebări și răspunsuri).

Toți membrii AMPP beneficiază de 10% reducere din costul biletului, folosind codul de reducere AMPP4.

Mai multe detalii găsiți pe brainstormingtour.ro sau pe pagina evenimentului de Facebook.

Locația evenimentului

Distribuie

Lasă un comentariu