Ce se întâmplă după ce bei 1, 2 sau 3 pahare de vin? Următoarele imagini spun tot

Proiectul „3 pahare” al lui Marcos Alberti a început cu o glumă și câteva pahare cu prietenii săi. Proiectul de fotografie a descris inițial prietenii lui Alberti bând vin, înainte, după primul pahar și apoi după două, trei pahare de vin.

Prima fotografie a fost luată imediat după ce oaspeții noștri au sosit la studio pentru a capta stresul și oboseala după o zi întreagă de muncă precum și lupta cu traficul intens pentru a ajunge aici”, a explicat Alberti pe site-ul său. „Apoi, la sfârșitul fiecărui pahar de vin, un instantaneu, nimic fantezist, o față și un zid, de trei ori.

Fotograful brazilian a spus că dorește să stabilească dacă trei pahare cu vin ar putea schimba radical dispoziția subiecților.

„Există o zicală despre vin ce îmi place foarte mult și este ceva de genul acesta: «Primul pahar de vin este despre mâncare, al doilea pahar este despre dragoste, iar al treilea pahar este despre haos.» Chiar mi-am dorit să aflu dacă afirmația este adevărată.”

Distribuie acum

Pagina de Psihologie

Informații utile, articole de psihologie, o agendă a activităților și evenimentelor din sfera psihologiei, magazin virtual. Împarte informația - sănătatea relațiilor noastre este cea mai importantă resursă pe care o avem.

Mai multe articole de Pagina de Psihologie

Explorează

Lasă un comentariu